Clienți

Printre clienții noștrii de top se numără:

Banca Națională a României

Indaco Systems a realizat portalul oficial al Băncii Naționale a României. Acesta poate fi accesat de pe orice dispozitiv, inclusiv tabletă sau smartphone la adresa http://bnr.ro

Departamentul de Comerț Exterior și Relații Internaționale

Indaco Systems a implementat portalul Evenimente RTP parte integrantă din Portalul de Comerţ Exterior ce are ca obiectiv facilitarea înregistrării companiilor româneşti la târguri internationale şi misiuni economice cu finanţare de la bugetul de stat.

Firmele interesate pot să-şi înregistreze opţiunea de participare, completând rubricile solicitate, urmând ca firmele selectate să fie informate ulterior.

Portalul poate fi accesat la adresa: http://evenimente.portaldecomert.ro

Oficiul Român pentru Adopții

Indaco Systems a realizat un sistem coerent şi transparent de management electronic al documentelor (Document Management System) şi sisteme de e-administraţie, la nivelul Oficiului Român pentru Adopţii, în vederea simplificării procedurilor administrtive şi reducerii duratei de livrare a serviciilor publice. Se uşurează de asemenea şi colaborarea bilaterală a Oficiului Român pentru Adopţii cu direcţiile generale de asistenţă socială şi protecţia copilului din tară. 

Soluția asigură:

  • costuri mai mici
  • un control mai bun al documentelor
  • simplificarea procedurilor administrative
  • eficentizarea activității personalului

Departamentul pentru IMM-uri, Mediul de afaceri și Turism

Indaco Systems a implementat soluţia pentru realizarea portalului web al Departamentului pentru IMM-uri, Mediul de afaceri și Turism. Aceasta este o soluţie completă şi flexibilă pentru managementul conţinutului şi publicarea acestuia pentru accesul din Internet.

Soluţia propusă de Indaco Systems a fost realizată pe platforma Indaco CMS, o platformă flexibilă şi scalabilă, capabilă să asigure:

  • un grad înalt de standardizare şi reutilizare a resurselor şi serviciilor,
  • adăugarea în mod permanent de informaţii noi,
  • acces rapid la aplicaţii în condiţii de înaltă disponibilitate şi securitate sporită.

Portalul poate fi accesat la adresa http://imm.gov.ro

 

  1. 1
  2. 2

Noutăți

Lege5 Mobile, cel mai avansat soft legislativ al momentului, acum şi pentru Android!

03.11.2015

Citește mai mult→

Indaco Systems a lansat versiunea Lege5 Mobile şi pentru sistemul de operare Android, aplicaţia putând fi descărcată din Google Play şi utilizată gratuit pe parcursul lunii noiembrie. 

Indaco Systems a primit câştig de cauză în procesul cu Wolters Kluwer, care a preluat fără drept informaţii din baza de date “Indaco Lege”

12.03.2015

Citește mai mult→

Prin Hotarârea numărul 236/2015 din data 24.02.2015, instanţa admite cererea Indaco Systems şi constată că Wolters Kluwer a încălcat drepturile Indaco asupra bazei de date "Indaco Lege".

Indaco Systems susţine cel mai mare eveniment de dezbateri juridice al anului

26.11.2014

Citește mai mult→

Indaco Systems vă invită, în calitate de partener media naţional, la cea de-a IV-a ediţie a Conferinţei Internaţionale „Perspective ale dreptului afacerilor în mileniul al treilea”, care se va desfășura în zilele de 28-29 noiembrie 2014 în Academia de Studii Economice din Bucureşti.