Indaco Systems vă invită la workshop-ul “Evaluarea Afacerii – Potențial și Riscuri”

17.04.2014

În data de 8 mai, Indaco Systems în parteneriat cu RisCo organizează workshop-ul „Evaluarea Afacerii – Potențial și Riscuri”, eveniment ce va avea loc la Hotel Pullman din București, începând cu ora 8:30.

Cu această ocazie, vă invităm să luați parte la o sesiune de networking și un panel de discuții în care Marius Ghenea, Antreprenor și Business Angel, Lucian Anghel, Președinte BCR Pensii și Dragoș Cabat, CFA, Managing Partner RisCo, vor oferi soluții practice, punctuale, la provocările legate de deciziile cele mai importante de afaceri luate de antreprenori și manageri.

„În calitate de partener al evenimentului “Evaluarea Afacerii – Potențial și Riscuri”, Indaco susține activitatea managerilor și antreprenorilor care își doresc să fie permanent informați cu privire la modificările și noutățile legislative. Soluțiile informatice de ultimă generație oferite de Indaco îi ajută pe cei care conduc propria afacere să își desfășoare corect și la timp activitatea.

Evenimentul este un foarte bun prilej de a face networking, de a cunoaște speakeri de renume și invitați din cel puțin 150 de companii, având  astfel posibilitatea de a consolida imaginea companiei dvs. în rândul unui public targetat”, a declarat Ioana Popa, PR Manager al companiei Indaco Systems.

Pentru informații suplimentare despre eveniment, accesați pagina www.risco.ro/conferinta-risco.

Biroul de Presă Indaco Systems

Contact: ioana.popa@indaco.ro

Noutăți

Indaco Systems câştigă procesul cu Wolters Kluwer privind preluarea unor acte din baza Indaco Lege

05.07.2018

Citește mai mult→

Indaco Systems a obţinut câştig de cauză în instanţă în litigiul cu Wolters Kluwer, privind încălcarea drepturilor asupra bazei de date „Indaco Lege”, prin preluarea de către pârâtă a anumitor informaţii din acest produs, fără consimţământul companiei dezvoltatoare, şi includerea textelor în programul propriu “Sintact”. Decizia este definitivă, fiind respinse ambele căi de atac – apel şi recurs.

Lege5 este aplicaţia completă. Acum vă pune la dispoziţie şi MOF partea a IV-a

Citește mai mult→

Indaco Systems informează toţi utilizatorii de program legislativ Lege5, că aplicaţia a fost consolidată cu un nou modul de informare: Monitorul Oficial partea a IV-a.

LegeStart, partener al Conferinţei "Fiscalitate 24/7" de la Cluj-Napoca din 28 februarie 2017

Citește mai mult→

Domeniul financiar-contabil presupune atât atenţie la detalii cât şi nevoia de a ţine pasul cu noutăţile legislative. Situaţii diverse, lacune legislative, acte minuţioase, sunt doar câteva dintre aspectele care pot trezi nedumeriri. Este important să fii la curent cu ceea ce se întâmplă în practică, să discuţi şi să afli soluţii.