Lege5, cea mai apreciată soluţie de documentare legislativă a momentului, a mai primit două module de conţinut important pentru utilizatori

09.12.2016

În 2016, Indaco Systems a iniţiat în programul legislativ Lege5, un modul de Reviste de Drept.

Acest modul de lucru vă permite sa accesaţi publicaţii de drept în format electronic care îşi propun prin structura şi conţinutul lor să vă ofere articole şi analize consistente pentru a vă ajuta în procesul decizional, indiferent dacă sunteţi practicieni ai dreptului cu experienţă, sau la început de carieră.

Revistele pe care le vom pune la dispoziţia dumneavoastră, sunt atât publicaţii istorice - recunoscute, premiate şi apreciate de cititori, cât şi publicaţii aflate la început de drum.

Articolele de revistă sunt relaţionate la nivel de paragraf cu actele normative de referinţă.

La finele anului 2016, proiectului de consolidare a informaţiei legislative în Lege5, s-a alaturat şi modulul de Carte.

Prin acest modul, ne dorim să realizăm o conexiune între textul de lege şi cartea de specialitate. Astfel, la nivel de paragraf de act normativ, veţi primi recomandări privind lucrări de specialitate relevante pentru chestiunea de drept tratată şi pe care vi le punem la dispoziţie în Librăria Indaco.

Aflaţi mai multe şi testaţi facilităţile Lege5!

 

Departamentul de Marketing Indaco Systems

Contact: marketing@indaco.ro

Noutăți

Indaco Systems câştigă procesul cu Wolters Kluwer privind preluarea unor acte din baza Indaco Lege

05.07.2018

Citește mai mult→

Indaco Systems a obţinut câştig de cauză în instanţă în litigiul cu Wolters Kluwer, privind încălcarea drepturilor asupra bazei de date „Indaco Lege”, prin preluarea de către pârâtă a anumitor informaţii din acest produs, fără consimţământul companiei dezvoltatoare, şi includerea textelor în programul propriu “Sintact”. Decizia este definitivă, fiind respinse ambele căi de atac – apel şi recurs.

Lege5 este aplicaţia completă. Acum vă pune la dispoziţie şi MOF partea a IV-a

Citește mai mult→

Indaco Systems informează toţi utilizatorii de program legislativ Lege5, că aplicaţia a fost consolidată cu un nou modul de informare: Monitorul Oficial partea a IV-a.

LegeStart, partener al Conferinţei "Fiscalitate 24/7" de la Cluj-Napoca din 28 februarie 2017

Citește mai mult→

Domeniul financiar-contabil presupune atât atenţie la detalii cât şi nevoia de a ţine pasul cu noutăţile legislative. Situaţii diverse, lacune legislative, acte minuţioase, sunt doar câteva dintre aspectele care pot trezi nedumeriri. Este important să fii la curent cu ceea ce se întâmplă în practică, să discuţi şi să afli soluţii.