Why Indaco Systems?

We share our experience of 20 years on the market of products and services dedicated to the legislative field

Integrated solutions

We support your successful business through custom software solutions

Satisfied customers

Over 100,000 users of legislative and corporate solutions provided by Indaco

Testimonials

Florescu Lucian

"În acest moment planeta constată o creștere consistentă a averilor digitale unde cea mai valoroasă componentă a capitalului este informația. Pentru un consilier juridic cel mai important patrimoniu este informația legislativă curentă și cea mai importantă capacitate este mobilitatea. Soluția legislativă pentru dispozitive mobile creată de Indaco poate avea un impact deosebit asupra reacției profesionistului juridic într-o țară guvernată de peste 68.000 de acte normative."

Florescu Lucian, Secretar General U.C.C.J.R. - Colegiul Consilierilor Juridici București

Denisa Pătraşcu

„Indaco Systems este nu doar promotorul sistematizării legislaţiei României în format electronic, ci şi furnizorul celei mai accesate informaţii juridice, sociale, financiare şi economice, oferind cititorilor informaţia care acoperă spectrul nevoilor directe de informare privind drepturile şi obligaţiile legale. Sunt onorată să mă număr printe consultanţii dvs. şi vă doresc să sărbătoriţi multe decade şi de acum înainte, la acelaşi nivel calitativ!”

Denisa Pătraşcu, consultant în domeniul social şi mediator autorizat

Costel Gîlcă

„Recomand Indaco Systems tuturor celor care au tangenţă cu sfera legislativă, profesionalismul şi implicarea activă de care au dat dovadă specialiştii companiei, de-a lungul anilor, fiind motivele pentru care aceasta rămâne un lider pe piaţa de profil. Iar profesionalismul nu este aici o gratuitate, Indaco meritându-şi  pe deplin aprecierea din partea unui colaborator şi client satisfăcut”.

Costel Gîlcă, avocat specializat în dreptul muncii

News

Lege5 Mobile, cel mai avansat soft legislativ al momentului, acum şi pentru Android!

03.11.2015

Find out more→

Indaco Systems a lansat versiunea Lege5 Mobile şi pentru sistemul de operare Android, aplicaţia putând fi descărcată din Google Play şi utilizată gratuit pe parcursul lunii noiembrie. 

Indaco Systems a primit câştig de cauză în procesul cu Wolters Kluwer, care a preluat fără drept informaţii din baza de date “Indaco Lege”

12.03.2015

Find out more→

Prin Hotarârea numărul 236/2015 din data 24.02.2015, instanţa admite cererea Indaco Systems şi constată că Wolters Kluwer a încălcat drepturile Indaco asupra bazei de date "Indaco Lege".

Indaco Systems susţine cel mai mare eveniment de dezbateri juridice al anului

26.11.2014

Find out more→

Indaco Systems vă invită, în calitate de partener media naţional, la cea de-a IV-a ediţie a Conferinţei Internaţionale „Perspective ale dreptului afacerilor în mileniul al treilea”, care se va desfășura în zilele de 28-29 noiembrie 2014 în Academia de Studii Economice din Bucureşti.