indaco-solutii-software-personalizate
Lege5
LEGESTART-900x400

Why Indaco Systems?

We share our experience of 25 years on the market of products and services dedicated to the legislative field

Integrated solutions

We support your successful business through custom software solutions

Satisfied customers

Over 100,000 users of legislative and corporate solutions provided by Indaco

Testimonials

Denisa Pătraşcu

„Indaco Systems este nu doar promotorul sistematizării legislaţiei României în format electronic, ci şi furnizorul celei mai accesate informaţii juridice, sociale, financiare şi economice, oferind cititorilor informaţia care acoperă spectrul nevoilor directe de informare privind drepturile şi obligaţiile legale. Sunt onorată să mă număr printe consultanţii dvs. şi vă doresc să sărbătoriţi multe decade şi de acum înainte, la acelaşi nivel calitativ!”

Denisa Pătraşcu, consultant în domeniul social şi mediator autorizat

Costel Gîlcă

„Recomand Indaco Systems tuturor celor care au tangenţă cu sfera legislativă, profesionalismul şi implicarea activă de care au dat dovadă specialiştii companiei, de-a lungul anilor, fiind motivele pentru care aceasta rămâne un lider pe piaţa de profil. Iar profesionalismul nu este aici o gratuitate, Indaco meritându-şi  pe deplin aprecierea din partea unui colaborator şi client satisfăcut”.

Costel Gîlcă, avocat specializat în dreptul muncii

Madalina Moceanu

"Lege5 este cel mai profesionist şi complet program legislativ din toate cele pe care le-am folosit până în prezent în activitatea mea juridică!
Pe lângă textul de lege actualizat, atat din legislaţia romanească, dar si din cea a Uniunii Europene, de un real folos este şi practica judecatorească recentă care insoţeşte aproape fiecare text dintr-un act normativ; nu pot să nu amintesc şi modelele de cereri, contracte, plângeri etc. care mă ajută foarte mult în activitatea  mea practică; de asemenea, de un real folos sunt şi variantele consolidate ale actelor normative, fişa actelor normative, comentariile experţilor etc. Recomand tuturor celor care au nevoie de informaţie legislativă actuală şi completă să apeleze la acest program legislativ şi la echipa Indaco Systems!"

Mădălina Moceanu: Avocat în Baroul Bucureşti

Horatiu Sasu

"Am găsit in Indaco Lege5 un program cu o interfață prietenoasă, gândit în așa fel încât să îi ofere utilizatorului ceea ce își dorește, cât dorește. Dacă e interesat în decizii relevante de instanță, acestea pot fi accesate printr-un click, pe marginea alineatului respectiv. Dacă nu este interesat în acel moment, accesează doar esențialul, adică textul legal. La fel, dacă dorește comentarii le poate accesa, iar dacă nu - nu îl încurcă.
Partea de texte legale comparate mi se pare un ajutor substanțial, la fel ca și istoricul actului, care ajută să cunoști forma textului legal la un anumit moment din trecut sau chiar din viitor în cazul actelor normative care vor intra în vigoare la o anumită dată."

Horaţiu Sasu, consultant în afaceri

News

Indaco Systems câştigă procesul cu Wolters Kluwer privind preluarea unor acte din baza Indaco Lege

05.07.2018

Find out more→

Indaco Systems a obţinut câştig de cauză în instanţă în litigiul cu Wolters Kluwer, privind încălcarea drepturilor asupra bazei de date „Indaco Lege”, prin preluarea de către pârâtă a anumitor informaţii din acest produs, fără consimţământul companiei dezvoltatoare, şi includerea textelor în programul propriu “Sintact”. Decizia este definitivă, fiind respinse ambele căi de atac – apel şi recurs.

Lege5 este aplicaţia completă. Acum vă pune la dispoziţie şi MOF partea a IV-a

Find out more→

Indaco Systems informeaza toti utilizatori de program legislativ Lege5, ca aplicatia a fost consolidata cu un nou modul de informare: Monitorul Oficial partea a IV-a.

LegeStart, partener al Conferinţei "Fiscalitate 24/7" de la Cluj-Napoca din 28 februarie 2017

Find out more→

Domeniul financiar-contabil presupune atât atenţie la detalii cât şi nevoia de a ţine pasul cu noutăţile legislative. Situaţii diverse, lacune legislative, acte minuţioase, sunt doar câteva dintre aspectele care pot trezi nedumeriri. Este important să fii la curent cu ceea ce se întâmplă în practică, să discuţi şi să afli soluţii.