LEGE5 te ajută să înţelegi noile reglementări în materie penală

01.04.2014

Indaco Systems vă invită la conferinţa „Reglementări fundamentale în noul Cod Penal şi în noul Cod de Procedură Penală”, organizată de Asociaţia “Conferinţele Facultăţii de Drept a Universităţii din Bucureşti“. Evenimentul va avea loc în perioada 3-4 aprilie 2014 în Aula Magna a Facultăţii de Drept a Universităţii din Bucureşti.

Prelegerile vor fi susţinute de cadre universitare prestigioase, multe dintre acestea fiind membre în Comisiile de redactare a noului Cod Penal şi a noului Cod de Procedură Penală.

La conferinţă sunt invitaţi să participe judecători, procurori, funcţionari ai Ministerului Justiţiei, avocaţi, consilieri juridici, executori judecătoreşti, politişti şi alte persoane care activează în domeniul juridic.

Indaco Systems va prezenta în cadrul conferinţei „Reglementări fundamentale în noul Cod Penal şi în noul Cod de Procedură Penală” noua generaţie de produse de informare legislativă: Lege5.

Soluţiile Lege5 pot fi utilizate de pe orice dispozitiv: desktop, online, mobile, cloud, fiind considerate repere în alegerea softului de lucru ideal datorită funcţionalităţilor unice care revoluţionează documentarea legislativă.

Participanţii la conferinţa „Reglementări fundamentale în noul Cod Penal şi în noul Cod de Procedură Penală” vor beneficia de o ofertă specială din partea Indaco Systems.

Pentru a afla mai multe informaţii despre acest eveniment, puteţi  accesa: www.drept.unibuc.ro.

Biroul de presă Indaco Systems

E-mail: monica.petrovici@indaco.ro

Noutăți

Indaco Systems câştigă procesul cu Wolters Kluwer privind preluarea unor acte din baza Indaco Lege

05.07.2018

Citește mai mult→

Indaco Systems a obţinut câştig de cauză în instanţă în litigiul cu Wolters Kluwer, privind încălcarea drepturilor asupra bazei de date „Indaco Lege”, prin preluarea de către pârâtă a anumitor informaţii din acest produs, fără consimţământul companiei dezvoltatoare, şi includerea textelor în programul propriu “Sintact”. Decizia este definitivă, fiind respinse ambele căi de atac – apel şi recurs.

Lege5 este aplicaţia completă. Acum vă pune la dispoziţie şi MOF partea a IV-a

Citește mai mult→

Indaco Systems informează toţi utilizatorii de program legislativ Lege5, că aplicaţia a fost consolidată cu un nou modul de informare: Monitorul Oficial partea a IV-a.

LegeStart, partener al Conferinţei "Fiscalitate 24/7" de la Cluj-Napoca din 28 februarie 2017

Citește mai mult→

Domeniul financiar-contabil presupune atât atenţie la detalii cât şi nevoia de a ţine pasul cu noutăţile legislative. Situaţii diverse, lacune legislative, acte minuţioase, sunt doar câteva dintre aspectele care pot trezi nedumeriri. Este important să fii la curent cu ceea ce se întâmplă în practică, să discuţi şi să afli soluţii.