Lege5 - Softul care pune ordine în legi, acum și pe iPhone

22.05.2014

Lege5, cel mai avansat și modern soft legislativ al momentului, a lansat aplicația pentru iPhone care permite conectarea la baza de date în timp real.

Specialiştii Indaco Systems au urmărit realizarea unui instrument eficient prin mobilitate şi adaptabilitate, necesar formării şi menţinerii unor businessuri de succes, indiferent de domeniul de activitate. Astfel, aplicaţia Lege5 Mobile pentru iPhone oferă utilizatorilor funcţionalităţi precum: vizualizarea gratuită a actului normativ în forma sa publicată, căutarea rapidă, urmărirea și evidențierea modificărilor, revista presei, dosare în instanță.

Lege5 Mobile este un produs unic pe piaţa de profil, îmbinând cele mai revoluţionare funcţionalităţi ale unui serviciu de documentare legislativă de top (www.lege5.ro) cu noile tehnologii IT&C.

“Crearea versiunii pentru iPhone reprezintă o continuare a eforturilor noastre de adaptare la cerințele pieței. Tehnologia câștigă pe zi ce trece un rol din ce în ce mai important, iar pentru o companie este esențial să ofere servicii de calitate, în timp util. ” Monica Petrovici, Responsabil PR.

Lege5 este destinat atât specialiştilor din domeniul juridic, fiscal, contabilitate, cât şi persoanelor interesate de domeniul legislativ. Utilizatorii Lege5 pot accesa oriunde și oricând aplicația web, fie că este vorba de calculatorul de acasă, de cel de la birou ori de un dispozitiv mobil: tabletă, smartphone sau eBook Reader.

Aplicația Lege5 este disponibilă gratuit pentru download în Apple App Store (http://bit.do/lege5) și are 4,2 MB.

 

Biroul de Presă Indaco Systems

Contact: monica.petrovici@indaco.ro

 

Noutăți

Indaco Systems câştigă procesul cu Wolters Kluwer privind preluarea unor acte din baza Indaco Lege

05.07.2018

Citește mai mult→

Indaco Systems a obţinut câştig de cauză în instanţă în litigiul cu Wolters Kluwer, privind încălcarea drepturilor asupra bazei de date „Indaco Lege”, prin preluarea de către pârâtă a anumitor informaţii din acest produs, fără consimţământul companiei dezvoltatoare, şi includerea textelor în programul propriu “Sintact”. Decizia este definitivă, fiind respinse ambele căi de atac – apel şi recurs.

Lege5 este aplicaţia completă. Acum vă pune la dispoziţie şi MOF partea a IV-a

Citește mai mult→

Indaco Systems informează toţi utilizatorii de program legislativ Lege5, că aplicaţia a fost consolidată cu un nou modul de informare: Monitorul Oficial partea a IV-a.

LegeStart, partener al Conferinţei "Fiscalitate 24/7" de la Cluj-Napoca din 28 februarie 2017

Citește mai mult→

Domeniul financiar-contabil presupune atât atenţie la detalii cât şi nevoia de a ţine pasul cu noutăţile legislative. Situaţii diverse, lacune legislative, acte minuţioase, sunt doar câteva dintre aspectele care pot trezi nedumeriri. Este important să fii la curent cu ceea ce se întâmplă în practică, să discuţi şi să afli soluţii.