Lege5 Mobile, cel mai avansat soft legislativ al momentului, acum şi pentru Android!

03.11.2015

Indaco Systems a lansat versiunea Lege5 Mobile şi pentru sistemul de operare Android, aplicaţia putând fi descărcată din Google Play şi utilizată gratuit pe parcursul lunii noiembrie. 

Specialiştii companiei au dezvoltat aplicaţia Lege5 Mobile pentru a oferi clienţilor o experienţă excelentă prin facilitarea accesului nelimitat la o bază completă, actualizată permanent, de Legislaţie, Jurisprudenţă, Dosare în instanţă şi Buletinul Procedurilor in Insolvenţă.

Aplicaţia simplifică modul de accesare şi vizualizare a modificărilor legislative prin posibilitatea de a utiliza funcţii de comparare de text şi evidenţiere a modificărilor şi de pe dispozitive mobile.

Dintre avantajele utilizării Lege5 Mobile fac parte şi:

• optimizarea consumului de baterie;
• optimizarea traficului de date. Reîncărcarea ulterioară a documentelor vizualizate nu mai necesită trafic de date, acestea fiind descărcate local;
• viteza de încărcare și de lucru este optimizată atât pentru trafic în rețea 4G cât și 3G;
• achiziţionarea unui abonament Lege5 online vă permite să lucraţi de pe orice dispozitiv (PC, laptop, tabletă, smartphone).

Indaco Systems este un furnizor cu o experienţă de peste 20 de ani în dezvoltarea de software dedicat pieţei de produse şi servicii de documentare legislativă. Prin aplicaţia Lege5 Mobile dezvoltată pentru platforme Android, Windows Phone 8 şi iOS, compania trece la o nouă etapă în proiectul de extindere în plan digital a platformei Lege5.ro, lansată în decembrie 2012.

Aflaţi mai multe şi testaţi facilităţile Lege5 Mobile prin descărcarea aplicaţiei din Google Play, Windows Store sau AppStore.

 

Biroul de presă Indaco Systems

Contact: comunicare@indaco.ro

Noutăți

Indaco Systems câştigă procesul cu Wolters Kluwer privind preluarea unor acte din baza Indaco Lege

05.07.2018

Citește mai mult→

Indaco Systems a obţinut câştig de cauză în instanţă în litigiul cu Wolters Kluwer, privind încălcarea drepturilor asupra bazei de date „Indaco Lege”, prin preluarea de către pârâtă a anumitor informaţii din acest produs, fără consimţământul companiei dezvoltatoare, şi includerea textelor în programul propriu “Sintact”. Decizia este definitivă, fiind respinse ambele căi de atac – apel şi recurs.

Lege5 este aplicaţia completă. Acum vă pune la dispoziţie şi MOF partea a IV-a

Citește mai mult→

Indaco Systems informează toţi utilizatorii de program legislativ Lege5, că aplicaţia a fost consolidată cu un nou modul de informare: Monitorul Oficial partea a IV-a.

LegeStart, partener al Conferinţei "Fiscalitate 24/7" de la Cluj-Napoca din 28 februarie 2017

Citește mai mult→

Domeniul financiar-contabil presupune atât atenţie la detalii cât şi nevoia de a ţine pasul cu noutăţile legislative. Situaţii diverse, lacune legislative, acte minuţioase, sunt doar câteva dintre aspectele care pot trezi nedumeriri. Este important să fii la curent cu ceea ce se întâmplă în practică, să discuţi şi să afli soluţii.