Lege5 is the most appreciated legislative solution documentation. It has just received two important modules of content to users.

09.12.2016

In 2016, Indaco Systems initiated in the legislative program Lege5, a new module: Legal journals.

This module content enables you to access publications as the electronic version, which by their content and structure to offer articles and analysis consistent to help in decision making, whether you are legal practitioners experienced or beginning career.

These magazines that we put at your disposal, are both historical publications - recognized, rewarded and appreciated by readers and publications at the beginning of the road.

Legal journals articles are related to the paragraph level with the regulations of reference.

At the end of 2016, the project to strengthen the legislative information in Lege5 continued with the Book module.

By this we want to achieve a connection between the legal text and books. In this way, you will receive advice on specialized books relevant to the issue of law dealt with even paragraph level of enactment. The newest titles available in bookstore Indaco.

Learn more and test facilities Lege5!

Marketing Department Indaco Systems

Contact: marketing@indaco.ro

COVID-19 Plan de Continuitate a Activității - INDACO SYSTEMS!

Stimate client,

În contextul răspândirii virusului COVID-19 și implicit a stării de urgență decretată de președinte, vă facem cunoscut următorul comunicat.
Serviciile de informare juridică prestate de societatea Indaco Systems, fac parte dintr-o platforma SaaS (Software as a service) și nu se supun unui lanț de producție, distribuție și stocuri.

Echipa de profesioniști din care este formată societatea Indaco Systems are pregătit un plan pentru situațiile de criză, plan care se află deja in desfășurare
Încă din data de 08.03.2020, întreaga activitate se desfășoară – la distanță, din siguranța domiciliului fiecărui angajat.

Date contact în contextul răspândirii virusului COVID-19

Find out more→

Având în vedere circumstanțele fără precedent în care ne aflăm la nivel global din cauza epidemiei de COVID-19, prioritatea noastră este siguranța și sănătatea clienților, angajaților și partenerilor noștri.

Activitatea în cadrul companiei Indaco Systems se desfășoară la distanță, toate departamentele lucrează cu același program și ritm susținut cu care v-am obișnuit.

Actualizarea programelor noastre legislative se face la fel de rapid ca și până acum, motiv pentru care veți fi în continuare primii informați.

Indaco Systems câştigă procesul cu Wolters Kluwer privind preluarea unor acte din baza Indaco Lege

05.07.2018

Find out more→

Indaco Systems a obţinut câştig de cauză în instanţă în litigiul cu Wolters Kluwer, privind încălcarea drepturilor asupra bazei de date „Indaco Lege”, prin preluarea de către pârâtă a anumitor informaţii din acest produs, fără consimţământul companiei dezvoltatoare, şi includerea textelor în programul propriu “Sintact”. Decizia este definitivă, fiind respinse ambele căi de atac – apel şi recurs.