Lege5 is the most appreciated legislative solution documentation. It has just received two important modules of content to users.

09.12.2016

In 2016, Indaco Systems initiated in the legislative program Lege5, a new module: Legal journals.

This module content enables you to access publications as the electronic version, which by their content and structure to offer articles and analysis consistent to help in decision making, whether you are legal practitioners experienced or beginning career.

These magazines that we put at your disposal, are both historical publications - recognized, rewarded and appreciated by readers and publications at the beginning of the road.

Legal journals articles are related to the paragraph level with the regulations of reference.

At the end of 2016, the project to strengthen the legislative information in Lege5 continued with the Book module.

By this we want to achieve a connection between the legal text and books. In this way, you will receive advice on specialized books relevant to the issue of law dealt with even paragraph level of enactment. The newest titles available in bookstore Indaco.

Learn more and test facilities Lege5!

Marketing Department Indaco Systems

Contact: marketing@indaco.ro

News

Indaco Systems câştigă procesul cu Wolters Kluwer privind preluarea unor acte din baza Indaco Lege

05.07.2018

Find out more→

Indaco Systems a obţinut câştig de cauză în instanţă în litigiul cu Wolters Kluwer, privind încălcarea drepturilor asupra bazei de date „Indaco Lege”, prin preluarea de către pârâtă a anumitor informaţii din acest produs, fără consimţământul companiei dezvoltatoare, şi includerea textelor în programul propriu “Sintact”. Decizia este definitivă, fiind respinse ambele căi de atac – apel şi recurs.

Lege5 este aplicaţia completă. Acum vă pune la dispoziţie şi MOF partea a IV-a

Find out more→

Indaco Systems informeaza toti utilizatori de program legislativ Lege5, ca aplicatia a fost consolidata cu un nou modul de informare: Monitorul Oficial partea a IV-a.

LegeStart, partener al Conferinţei "Fiscalitate 24/7" de la Cluj-Napoca din 28 februarie 2017

Find out more→

Domeniul financiar-contabil presupune atât atenţie la detalii cât şi nevoia de a ţine pasul cu noutăţile legislative. Situaţii diverse, lacune legislative, acte minuţioase, sunt doar câteva dintre aspectele care pot trezi nedumeriri. Este important să fii la curent cu ceea ce se întâmplă în practică, să discuţi şi să afli soluţii.