Suntem mândri să anunțăm încheierea recentă a unui acord de colaborare între Indaco Systems și Consiliul Legislativ al României, acord prin intermediul căruia utilizatorii platformei de informare legislativă și juridică Indaco Lege5 au acces la publicația: „Buletin de informare legislativă” (ISSN 1583-3178), cu apariție trimestrială din anul 1997, editată de Consiliul Legislativ și tipărită de Regia Autonomă „Monitorul Oficial”, iar profesioniștii din cadrul Consiliului Legislativ au acces pe bază de cont de utilizator la platforma juridică Lege5, dezvoltată de Indaco Systems.

Platforma de documentare Indaco Lege5 unește în baza sa de date peste 50 de module dedicate profesioniștilor care doresc să se informeze rapid și din surse corecte. Mai mult decât atât, Indaco Lege5 este singura platformă unde mai multe edituri cu profil juridic (alfabetic: C.H. Beck, Hamangiu, Rosetti Internațional, Universul Juridic etc.) publică reviste și cărți electronice comentate, sub forma unor module tematice.
Indaco, folosind cele mai noi tehnologii din domeniu, relaționează și evidențiază comentariile autorilor la nivel de paragraf pe articolele de lege, alături de norme de aplicare, jurisprudență relevantă, admiteri hotărâri prealabile, admiteri de recursuri în interesul legii etc.

Ca urmare a acestui acord de colaborare, specialiștii din cadrul Consiliului Legislativ se bucură de acces la platforma de informare legislativă și juridică Indaco Lege5 de oriunde se află și de pe orice dispozitiv cu acces la
internet au la îndemână.
Pe lângă accesul la evidenţa legislaţiei ţinută de către Consiliul Legislativ, specialiştii instituției au acum la dispoziţie și acest instrument foarte util, prietenos şi permanent actualizat pentru documentarea propunerilor şi proiectelor de acte normative.

#viitoruldocumentariijuridice #lege5

Vezi aici revista Buletin de Informare Legislativă

Distribuie