Indaco

Logo Indaco

Specialiști în
dezvoltare software

Indaco

Tipuri de aplicații dezvoltate în 25 de ani de activitate

Indaco LEGE5

Platforma care a revoluţionat documentarea legislativă și juridică, prin dezvoltarea unor funcţionalităţi unice, care au devenit repere în alegerea softului legislativ ideal: căutarea inteligentă, istoric legislativ, compararea consolidărilor (track changes), evidenţierea şi urmărirea modificărilor etc.

Aceste instrumente de lucru, actualizările rapide și mai ales diversitatea modulelor disponibile, cum ar fi: doctrină, reviste, dosare, hotărâri judecătorești etc., consolidează poziția de lider pe piața serviciilor de documentere legislativă și juridică deținută de platforma Indaco Lege5.

ECRIS

Electronic Court Register Informational System, a fost creat să ofere servicii informaţionale în cadrul sistemului justiţiei. Produsul asigură comunicarea între toate tipurile de unităţi din justiţia română, atât din punct de vedere administrativ, cât şi din punct de vedere al operaţiilor efectuate în mod real cu dosarele (înregistrarea acestora, a informaţiilor incluse, a documentelor, date statistice etc.).

Serviciul dezvoltat de profesioniștii Indaco a fost implementat la nivel național, în toate instanțele de judecată.

INTRAC

Prima soluţie din România care a permis înregistrarea şi transcrierea discuţiilor şi a şedinţelor de judecată desfăşurate în instanţă, platforma fiind implementată la nivel național, în toate Tribunalele și Curțile de Apel din România.

Soluția a fost implementată la cheie, atât cu dezvoltarea software-ului cât și a echipamentelor destinate înregistrării şedinţelor de judecată: microfoane, mixere, amplificatoare, boxe etc.

INTRAC include componente de audioconferinţă, de protecție a martorilor, precum și un sistem proprietar dezvoltat de Indaco pentru translare automată a cuvintelor în text (speech to text).

Registry

Aplicaţie de registratură, pentru gestiunea şi managementul documentelor şi fluxurile acestora din cadrul unei organizaţii.

Registry a fost adaptat specificului intern al fiecărei companii, pentru a corespunde tuturor cerinţelor specifice.

SUMAL & Inspectorul pădurii

SUMAL (Sistemul de Urmărire a Materialelor
Lemnoase ) și Inspectorul Pădurii sunt aplicații integrate care cuprind informații esențiale din domeniul silvic și cu ajutorul cărora se poate monitoriza fluxul masei lemnoase pe teritoriul României.

Funcționalitățile sistemului digital permit inclusiv folosirea imaginilor satelitare, pentru a descoperi automat schimbări în coronament și astfel descoperi mult mai ușor tăieri ilegale din păduri: unde se taie, unde pleacă lemnul, cine îl depozitează și cum este comercializat.

Indaco

Certificate și acreditări

Indaco

Mediul nostru de dezvoltare folosește:

Experiență solidă

De peste 25 de ani, Indaco Systems înseamnă pasiune și profesionalism, încă din 1994 clienții noștrii au descoperit că “a reuși” poate deveni literă de lege. Experiența celor 25 de ani în domeniu se poate observa cu ușurință în calitatea produselor dezvoltate de noi.

Avem avantajul timpului, pe care l-am folosit pentru a perfecționa soluții software esențiale într-o lume modernă, dar și avantajul unei echipe de profesioniști pasionați și creativi, care continuă să câștige încrederea clienților cu fiecare nou proiect. De toate aceste calități se poate bucura orice partener de business care alege produsele noastre.

Contactează-ne

- pentru dezvoltări personalizate sau software la cheie -