Indaco

Logo Indaco

Despre noi

O echipă pasionată de tot ceea ce înseamnă dezvoltare software.
Ne-am început activitatea încă din anul 1994 şi de atunci am evoluat odată cu voi,
clienţii şi partenerii noştri.

Indaco

Cine suntem?

De peste 25 de ani, Indaco Systems o companie cu 100% capital românesc, înseamnă pasiune şi profesionalism pe piaţa produselor şi serviciilor software dedicate zonei de informare juridică. Încă din 1994, clienţii şi partenerii noștri au descoperit că „a reuşi” poate deveni literă de lege.

Am adus pe piață produse şi servicii inovative, am realizat proiecte majore, implementate la nivel național (ECRIS, INTRAC, SUMAL, RADARUL PĂDURILOR – WOOD TRACKING etc.), care ajută specialiștii în activitatea profesională și am dezvoltat cea mai utilizată și apreciată platformă de informare juridică din România – Indaco Lege5, cu peste 1.000.000 de beneficiari.

Ce ne-am propus?

Misiunea noastră este de a furniza cea mai importantă platformă de informare juridică din România, prin intermediul căreia oricine, cu sau fără pregătire de specialitate să găsească informațiile de care are nevoie în cel mai scurt timp posibil și într-o singură bază de date unificată.

Indiferent că aveți nevoie de: Legislație, Jurisprudență Relevantă, Dosare Instanță, Analiză Financiară & Bonitate, de comentariile specialiștilor din Cărți de Specialitate și Reviste, cu ajutorul bazei Indaco Lege5 aveți toată informația într-un singur loc.

Orientarea către client

Tot ceea ce facem este condus de nevoile și cerințele clienților noștri.
Avem o pasiune pentru înțelegere și depășirea așteptărilor clienților noștri.
Ne-am angajat să oferim produse și servicii superioare, la cel mai înalt nivel de calitate și excelență.

Inovație

Salutăm și împingem schimbarea, contestăm status quo-ul și urâm birocrația. Îi încurajăm pe colegii noștri să fie antreprenoriali, să își asume unele riscuri și să învețe din greșeli.
Suntem gata să luăm măsuri îndrăznețe, căutăm în mod constant idei noi și prețuim gândirea „outside of the box”.

Valorificarea echipei noastre

Punem prioritate pe recrutarea, dezvoltarea și păstrarea persoanelor remarcabile. Recunoaștem și răsplătim realizările, ne bucurăm de ceea ce facem și sărbătorim succesul. Ne încurajăm colegii să își maximizeze potențialul și apreciem contribuția. Credem într-o comunicare deschisă și cinstită.

Pasiune pentru performanță

Vrem să fim cei mai buni și suntem hotărâți să menținem avantajele în fața competiției. Avem o puternică tendință de acțiune și suntem apreciați de partenerii noștri pentru că executăm bine și livrăm rapid. Ne stabilim obiective agresive și ne străduim să le învingem.

Indaco

Certificări