Indaco

Logo Indaco
Logo-lege-alb

Revoluționăm consultarea legislativă din România

sau

Logo-lege-5

Platforma care a revoluţionat documentarea legislativă și juridică, prin dezvoltarea unor funcţionalităţi unice, care au devenit repere în alegerea softului legislativ ideal: căutarea inteligentă, istoric legislativ, compararea consolidărilor (track changes), evidenţierea şi urmărirea modificărilor etc.

Aceste instrumente de lucru, actualizările rapide și mai ales diversitatea modulelor disponibile, cum ar fi: doctrină, reviste, dosare, hotărâri judecătorești etc., consolidează poziția de lider pe piața serviciilor de documentere legislativă și juridică deținută de platforma Indaco Lege5.

Prezentare

Indaco

Actualizarea rapidă

Cât de repede se actualizează baza de date?

Aceasta este cea mai importantă caracteristică a unui serviciu de informare juridică, iar noi ne-am concentrat toate resursele astfel încât clienții noștri să fie primii informați.

Pe lângă viteza cu care actualizăm baza de date cu actele nou apărute, avem și avantajul celor mai rapide consolidări, motiv pentru care “actul la zi” îl aveți mult mai repede folosind Indaco Lege5.

La fel de rapide sunt și noutățile pe care le primiți pe email cu privire la actele favorite sau newsletterul configurabil pe domenii de interes.

Indaco

Evidențierea modificărilor

Tehnologia care a revoluționat modul în care profesioniștii se informează!

Noi la Indaco suntem de părere că tehnologia trebuie să lucreze pentru utilizator, să îl degreveze de munca de analiză măruntă și migăloasă, foarte mare consumatoare de resurse și timp, motiv pentru care am dezvoltat o serie de instrumente care simplifică întreaga experiență de informare.

Unul dintre aceste instrumente este evidențierea modificărilor, care permite vizualizarea oricărei modificări printr-un cod de culori simplu de înțeles: textul vechi este evidențiat cu roșu, iar cel nou cu verde

Indaco

Căutarea Indaco

De ce este așa de bună căutarea Inaco?

Peste 1,5 milioane de utilizatori generează un volum imens de interogări, iar aceste interogări contribuie la instruirea algoritmilor inteligenți de căutare dezvoltați de Indaco, astfel încât rezultatele afișate să fie RELEVANTE.

Spre desoebire de alte softuri similare, căutarea Indaco are nevoie doar de câteva cuvintele cheie pentru a găsi rapid ceea ce căutați, fără să fie necesare zeci de filtre sau timp pierdut.

Clienții noștri apreciază căutarea Indaco drept cea mai bună căutare din domeniu.

Funcționalități premium

Căutare unică

Indiferent că vrei să găsești acte normative, hotărâri judecătorești sau societăți comerciale, ai o singură căutare.

Fișa actului

Vezi toate informțiile despre actul de interes, relațiile sale cu celelalte actele românești sau europene, modificări suferite, jurisprudență.

Compară consolidări

Poți afișa un act la 2 momente diferite în timp și vezi toate modificările dintre cele 2 date cu culori diferite. Cu roșu forma veche și cu verde forma mai nouă.

Newsletter configurabil

Tu decizi ce domenii sunt de interes pentru tine și doar acestea sunt trimise pe newsletter cât de des preferi (odată pe zi sau la fiecare actualizare).

Istoric legislativ

Vezi istoria unui articol/paragraf de la prima lui formă până la zi, chiar dacă în trecut a fost reglementat de alte acte (preluare prin translare).

Analiză financiară

Afli informații despre orice firmă din România. Poți genera rapoarte actualizate pe loc (baza RECOM) sau informații din BPI, partea a IV-a, AEGRM, CIP etc.

Toate amendamentele

Cu un click de buton aduci în textul actului toate formele anterioare ale articolelor/paragrafelor (evidențiat cu altă culoare).

Conținut modularizat

Plătești doar ce folosești, la orice oră din zi sau din noapte cu activare instant online. Poți adăuga module noi direct din interfață atunci când ai nevoie.

Accesibil de oriunde

Poți utiliza serviciul de oriunde te afli, de pe orice dispozitiv ai la îndemâna, fiind necesar doar o conexiune la internet.

peste 50 de module disponibile online

Conținut Premium

Legislație

Cuprinde Legislație RO, EU, modele, proceduri, platforma legestart.ro

Jurisprudență Relevantă

Colecție de spețe selectată, aranjată și publicată de judecători

Hotărâri Judecătorești

Peste 14.000.000 hotărâri de la toate instanțele, inclusiv ICCJ

Reviste De Drept

Cele mai importante reviste de specialitate, sute de articole

Doctrină

Cărți integrale realizate de cele mai importante edituri de profil din România

Opinii Expert

Specialiști din toate domeniile postează comentarii

Dosare Instanță

Managementul dosarelor și al echipei care le administrează

Analiză De Business

Informații oficiale din zeci de surse pentru a-ți cunoaște partenerii

Insolvență

Buletinul procedurilor de insolvență, monitorizare și alerte

Indaco

Clienții noștri

Indaco

Întrebări frecvente

Informațiile sunt actualizate de cel puțin 4 ori pe zi, inclusiv în weekend sunt pachete de actualizare. Imediat ce sunt publicate in Monitorul Oficial sau alte surse oficiale, informațiile sunt prelucrate și baza de date este actualizată rapid.

Informațiile sunt preluate doar din surse oficiale.

Indiferent că vorbim de Legislația României, ce se actualizează cu informațiile din Monitorul Oficial, Legislație EU, ce se actualizează din Jurnalul Oficial al Uniunii Europene sau alte module precum Dosare Instanță, Hotărâri Judecătorești, Insolvență etc. sunt doar informații preluate din surse oficiale.

NU.

Poți achiziționa pentru orice perioadă dorești, iar unitatea de măsură este 1 lună. Este adevărat că pentru un contract cu o perioadă mai lungă de timp puteți beneficia de reduceri suplimentare.

Trebuie menționat însă că pentru orice perioadă s-ar cumpăra, conform legislației în vigoare, se semnează un contract la distanță odată ce sunt acceptați termenii și condițiile iar factura este emisă.

Foarte ușor, direct în magazinul www.lege5.ro/buy, plătid cu cardul pentru acces instant sau prin OP și acces la confirmarea plății (de regula maxim 12 ore)

Da. Platforma Indaco Lege5 este modularizată, motiv pentru care îți poți forma propriul abonament din unul sau mai multe module, plătind astfel doar informațiile de care ai nevoie.

Poți oricând să adaugi alte module direct din interfața serviciului, plătind online cu cardul și având acces instant.

Extrem de ușor direct din interfața platformei Indaco Lege5. Poți seta să primești prin email toate noutățile publicate în Monitorul Oficial sau doar despre domeniile/tematicile configurate de tine în prealabil.

Tot prin email primești și alerte atunci când se modifică actele tale favorite.

Jurisprudență Relevantă este un modul special, conceput pentru practicienii dreptului: judecători, procurori, avocați, juriști și unește prin tehnologie și conținut premium cea mai mare colecție de spețe culese, aranjate și semnate de judecători. Spețe relevante sunt evidențiate la nivel de paragraf pe textul de lege și includ toată colecția revistelor Buletinul Casației și Buletinul Curților de Apel la zi.

Hotărâri Judecătorești pe de altă parte, cuprinde toate hotărârile anonimizate disponibile în România, de la toate instanțele (peste 14.500.000). Având o căutare extrem de eficientă și filtre de căutare foarte precise, poți găsi în câteva secunde hotărâri importante pentru nevoile tale. Modulul își arată întreaga valoare atunci când este achiziționat împreună cu modulul Dosare Instanță. Astfel, plecând de la un dosar de interes, vezi hotărâri similare date chiar de completul la care urmează să ai proces.

Lege5 este singurul program legislativ unde editurile de profil juridic prezintă și vând lucrările relizate de cei mai reputați autori.

Cărțile sunt preluate integral, apar în căutări cu rezultate relevante, iar comentariile autorilor sunt evidențiate de specialiștii Indaco pe textul de lege la nivel de articol și chiar paragraf.

Editurile C.H. Beck, Hamangiu, Rosetti Internațional sau Universul Juridic, au realizat module tematice precum: Drept Civil, Drept Penal, Dreptul Afacerilor, Dreptul Public, Dreptul Muncii sau Dreptul UE, unde au inclus cele mai importante lucrări din portofoliul lor.

Editurile actualizează modulele tematice cu noi lucări de doctrină pe măsură ce acestea sunt publicate, motiv pentru care modulele de doctrină sunt de nelipsit din arsenalul unui profesionist.

Testimoniale