Stimate client,

În contextul răspândirii virusului COVID-19 și implicit a stării de urgență decretată de președinte, vă facem cunoscut următorul comunicat.

Serviciile de informare juridică prestate de societatea Indaco Systems, fac parte dintr-o platforma SaaS (Software as a service) și nu se supun unui lanț de producție, distribuție și stocuri.

Echipa de profesioniști din care este formată societatea Indaco Systems are pregătit un plan pentru situațiile de criză, plan care se află deja in desfășurare

Încă din data de 08.03.2020, întreaga activitate se desfășoară – la distanță, din siguranța domiciliului fiecărui angajat.

Experiența dumneavoastra în utilizarea serviciilor noastre nu este alterată, nu există nicio întârziere la livrarea actualizărilor bazelor de date, iar accesul la Suportul Tehnic, Account Management, Vânzări sau Contabilitate, vă stau permanent la dispoziție.

Aici puteți găsi datele de contact pentru fiecare departament în parte.

Mai mult decât atât, în această perioadă nu doar că menținem capacitățile anterioare, dar chiar dezvoltăm module noi de conținut și funcționalități îmbunătățite. Vă sugerăm să urmăriți paginile noastre de facebook Lege5 și Legestart pentru a afla primii aceste noutăți.

Încurajăm utilizarea platformei Indaco Lege5 Online de către toți profesioniștii care vor să aibă siguranța că sunt informați rapid și corect în perioada următoare.

Măsurile adoptate de Indaco sunt sustenabile pentru o perioadă lungă de timp, (pe toată perioada crizei generate de COVID-19) sunt asigurate de o echipă motivată, dar și de sisteme tehnice cu capacități de stocare și procesare de ultimă generație.

Subliniem pe această cale câteva informații relevante despre tehnica Indaco:

Performanţă

  • Scalare online şi independentă a bazelor de calcul şi de stocare, actualizări fără întreruperea operaţiunilor.
  • Optimizarea automată a performanţelor sitemelor, în funcție de fluxul solicitărilor (cum ar fi creșterea de trafic și vârfurile de activitate). 
  • Clustering cu posibilitate de scalare pentru citire şi scriere – sarcinile de lucru critice au prioritate la execuție permanent.

Securitate

  • Sistemele de securitate sunt considerate de importanţă capitală. 
  • Toate bazele de date pot efectua criptarea datelor şi pot furniza actualizări de securitate automate. 
  • Asigurăm separarea strictă a sarcinilor, astfel încât datele clienţilor să fie permanent în siguranță. 
  • Detectarea şi prevenirea atacurilor externe este asigurată automat și mărește nivelul de securitate în timp real.

Sistemele implementate beneficiază și de aplicaţii profesionale, pentru a vă oferi nu doar o infrastructură sigură sau baze de date performante (pe mașini fizice și dublate în cloud), dar și sisteme de replicare automate pentru o siguranță sporită și o valabilitate de 99,99%Vă mulțumim că ați ales să fiți clientul nostru!

Toate cele bune,
Echipa Indaco!

Distribuie