Abonații Indaco se pot bucura acum de accesul la cea mai prestigioasă și longevivă publicație de profil juridic din România, revista Dreptul editată de Uniunea Juriștilor din România.

Toate articolele publicate în ultimii 10 ani precum și numerele noi de revistă apar în căutările relevante efectuate în platforma Indaco Lege5, iar comentariile renumiților autori sunt evidențiate la nivel de paragraf pe actele normative, ușurând astfel enorm timpul dedicat informării.

Revista Dreptul a fost fondată în anul 1871 de „Societatea Juridică”, an din care publicația apare fără întrerupere.
În revista Dreptul sunt publicate lunar studii și articole de doctrină juridică și jurisprudență românească și europeană, precum și sinteze și comentarii pe marginea practicii judiciare din România.

Ca profil tematic, revista Dreptul publică articole din toate ramurile sistemului de drept și este destinată, îndeosebi, practicienilor dreptului – magistrați, avocați, consilieri juridici, dar și cadrelor didactice și studenților din învățământul superior juridic, precum și tuturor celor interesați de domeniul cercetării teoriei și practicii dreptului.

Revista Dreptul editată de Uniunea Juriștilor din România – Vezi aici revista Dreptul

Într-o lume în care informația este unul dintre cele mai importante avantaje pe care îl poți avea, conținutul, tehnologia și funcționalitățile dezvoltate de Indaco pentru informare ies în evidență, oferind ușurință în găsirea de răspunsuri și rezolvări la probleme care altfel ar consuma ore sau chiar zile de documentare.

În Lege5 găsești mai mult conținut juridic decât în orice aplicație de profil.

Revista Dreptul editată de Uniunea Juriștilor din România

Doctrina de la editurile UNIVERSUL JURIDICHAMANGIUC.H. BECK;  ROSETTI INTERNATIONAL

Platforma Universul Juridic PREMIUM și 11 reviste de drept editate de editura Universul Juridic.

Reviste de drept de la editura C.H. BECK: Curierul FiscalCurierul Judiciar

Reviste de drept și doctrină de la editura ROSETTI INTENAȚIONAL: Revista Societăților și a Dreptului ComercialRevista de Drept SocialRevista Pandectele Săptămânale

Revistele Indaco: Săptămânalul de Drept și platforma Legestart

Revistele Editoriale Bența: Prietenii Fiscalității și Prietenii Contabilității

Cere oferta completând formularul de mai jos și îți vom răspunde rapid.


    Distribuie