2 module noi într-unul singur. Modulul Jurisprudență Comentată, realizat în parteneriat cu editura Universul Juridic, a fost completat cu un nou modul dedicat profesioniștilor lumii juridice, Jurisprudență Prelucrată.

Cele 2 module cuprind o colecție impresionantă de hotărâri comentate, aranjate, prelucrate și semnate de judecători și sunt actualizate permanent cu conținut nou de către editură.

Pe Lege5.ro veți regăsi cărți comentate, volume de spețe din Buletinul Jurisprudenței, precum și toată colecția de Jurisprudență Prelucrată disponibilă pe portalul universuljuridic.ro, care oferă cuvinte-cheie, organizare pe materii, în funcție de legislația vizată și care sintetizează problema de drept pentru a facilita identificarea spețelor de care aveți nevoie pentru dosarele dumneavoastră.

Folosind motorul de căutare perfecționat de Indaco Systems, puteți identifica inclusiv la nivel de instanță hotărârile judecătorești din aria de interes, astfel încât baza dumneavoastră de documentare să fie mult mai eficientă.

Cei peste 20 de ani de activitate în domeniul juridic, multitudinea lucrărilor de specialitate care stau la baza modulului Jurisprudență Comentată și Jurisprudență Prelucrată, autorii care le-au realizat, colectivul redacțional al editurii, coroborat cu experiența de peste 25 de ani de dezvoltare software în tehnologii juridice acumulată de Indaco Systems, reprezintă o certificare a relevanței conținutului din modulul Jurisprudență Comentată și Jurisprudență Prelucrată, îmbunătățit permanent prin culegerea și sintetizarea celor mai importante hotărâri judecătorești din România.

O parte din conținut poate fi consultată aici!

Puteți achiziționa modulul direct din magazinul online disponibil la adresa www.lege5.ro/buy

Distribuie