La cea de-a 27-a ediţie a Topul Firmelor din Bucuresti, Indaco Systems a fost premiata la categoria cercetare, dezvoltare şi high-tech, fiind recunoscută pentru serviciile de calitate în domeniul produselor şi serviciilor software dedicate zonei de informare legislativă.

Indaco Systems este una dintre principalele companii de dezvoltare software din România. De peste 25 de ani pune la dispoziţia clienților produse şi servicii inovative, destinate documentării legislative și juridice. Cu o echipă de profesioniști pasionați și creativi, compania continuă să  câștige încrederea clienților cu fiecare nou proiect.

Topul Firmelor din Bucuresti este un eveniment de referinţă pentru viaţa economică a capitalei, organizat de Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti. Ediţia din acest an a calculat o cifră afaceri cumulată a companiilor din Top București, în creștere cu 15,5% faţă de ediţia precedentă şi anume 89,6 mld. euro.
În stabilirea clasamentelor finale au fost luaţi în calcul indicatori precum: cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, rata profitului din exploatare, eficienţa utilizării resurselor umane şi eficienţa utilizării capitalului angajat, calculaţi în baza a 16 elemente extrase din situaţiile financiare depuse de companiil a Ministerul Finanţelor Publice şi la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului.

Potrivit metodologiei de top, dintre cele 134.059 firme cu sediul social în Capitală, care au depus bilanţul aferent anului 2019, au îndeplinit criteriile de eligibilitate 50.133 firme. Dintre acestea,  au fost premiate 7.267 firme, după cum urmează: 2.529 firme din servicii, 2.003 din comerţ, 1.505 din industrie, 437 din construcţii, 404 din cercetare-dezvoltare și high-tech, 249 din turism şi 140 din agricultură.
Companiile premiate sunt clasificate nu doar pe domenii dar şi pe clase de mărime: întreprinderi foarte mari, mari, mijlocii, mici si microîntreprinderi.

Topul Firmelor din Bucuresti este singurul clasament al companiilor din capitală care se supune rigorilor legii și unei metodologii complexe, implementate unitar de sistemul cameral, la nivel național. În stabilirea clasamentelor finale au fost luaţi în calcul indicatori precum: cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, rata profitului din exploatare, eficienţa utilizării resurselor umane şi eficienţa utilizării capitalului angajat, calculaţi în baza a 16 elemente extrase din situaţiile financiare depuse de companiila Ministerul Finanţelor Publice şi la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului.

Distribuie