Cel mai mare eveniment de snooker realizat vreodată în afara Bucureștiului, Romanian Snooker Trophy 2021, reprezintă primul turneu marca FRST (Federația de Snooker RST) și va fi organizat în perioada 23-25 Iulie la clubul de snooker Black Pot din Brașov
„Sunt așteptați să participe peste 60 de sportivi din mai multe țări și vă pot da un exemplu, deja a confirmat participarea la acest turneu, campionul Ucrainei la snooker, Denys Khmelevski. Ne bucurăm de un parteneriat exclusiv cu Eurosport România”, a spus ofițerul de presă al evenimentului, Bogdan Gamaleţ.
Turneul se va desfășura în format knock-out, primul la trei (cel mai bun din 5 jocuri). Regulamentele aplicabile sunt publicate pe https://snookerbucuresti.ro/category/reg-rst/
Este o competiție de tip Open, orice jucător de snooker poate participa, nefiind necesar ca jucătorii să fie legitimați la vreun club sportiv.
Pentru înscrieri fiecare participant trebuie să acceseze www.snookerbucuresti.ro și să completeze formularul de înscriere. Taxa de participare pentru competiție este de 50 Ron.
Evenimentul va fi promovat în mod exclusiv de către Eurosport România (www.eurosport.ro), cel mai mare promotor media al snookerului la nivel mondial și totodată partener media al FRST și va fi transmisă live pe toate paginile de Facebook ale fiecărui club partener și participant, printre care: MrBiliard (Baia Mare), Black&White (Oradea), RST Snooker Club (București), Snooker Brașov, Academia de Snooker Bacău, Snooker Craiova, Sport Clasic, și alți parteneri susținători ai snookerului.
Printre partenerii care au făcut posibil acest eveniment sunt INDACO SYSTEMS – indacosystems.ro
Distribuie