Informare generala privind utilizarea platformei Indaco Magister în perioada de testare

Vă rugăm să rețineți că aceasta este o versiune beta a site-ului Indaco Magister, care este în proces de testare înainte de lansarea sa oficială. Singurul scop al acestei versiuni BETA este de a efectua teste și de a obține feedback sau solicitări de dezvoltări personalizate.


Indaco Systems nu oferă nicio garanție, expresă sau implicită, cu privire la utilizarea site-ului web, a software-ului său sau a oricărui conținut al indacomagister.ro în perioada de testare.

Indaco Systems SRL nu va fi responsabilă pentru nicio pierdere, indiferent dacă o astfel de pierdere este directă, indirectă, specială sau în consecință, suferită de orice parte ca urmare a utilizării de către acestea a site-ului web beta, a conținutului și a funcționalităților acestuia.

Dacă aveți sugestii de îmbunătățire, doriți dezvoltări personalizate, întâmpinați erori sau alte probleme pe site-ul beta, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la office@indaco.ro sau completând secțiunea suport din indacomagister.ro

S-ar putea să fie nevoie sa modificăm această informare. Actualizăile vor fi publicate pe pagina www.indaco.ro sau pot fi consultate la sediul firmei.