Clienții noștri primesc acces gratuit la un nou modul – includem “Teze de doctorat” în platforma Indaco Lege5 Online.

Pentru un profesinost nu este niciodată prea mult conținut, tocmai de aceea în platforma de informare Juridică Indaco Lege5, regăsești un număr foarte mare de resurse juridice care completează textul de lege și ajută la interpretarea acestuia. Pe lângă modulele cu plată, dezvoltate de Indaco Systems sau realizate în parteneriat cu editurile C.H. BECK, HAMANGIU, ROSETTI, UNIUNEA JURIȘTILOR, UNIVERSUL JURIDIC sau EDITORIALE BENȚA, foarte multe resurse sunt incluse în modulul principal LEGISLAȚIE.

Cel mai nou modul, oferit gratuit pe Indaco Lege5 Online, este Teze de doctorat, care include mii de pagini ale unor lucrări bine structurate din domeniul juridic, economic și nu numai. Tezele de doctorat sunt prezentate integral și apar în rezultatele căutărilor pe cuvinte cheie, oferindu-vă posibilitatea să citați foarte ușor autorii.

Informații relevante din tezele de doctorat sunt extrase și evidențiate la nivel de paragraf pe textul de lege, iar alături de informații din module precum: doctrină, reviste sau jurisprudență, vă puteți forma o opinie bine argumentată.

Distribuie