Indaco și ASE (Academia de Studii Economice) au semnat un acord de colaborare privind utilizarea platformei de informare juridică Lege5.

În urma acestui acord de colaborare, studenții Facultății de Drept din cadrul ASE se vor putea bucura de cea mai avansată platformă de informare juridică, pe care cel mai probabil o vor utiliza și după finalizarea studiilor.

Platforma Lege5 Online este cel mai accesat instrument de informare pentru profesioniști, fiind utilizată la scară largă de avocații stagiari pentru examenul de absolvire al INPPA, de specialiștii care studiază pentru admiterea în magistratură, oținerea calității de stagiar prin examenul UNPIR, Notariat și nu numai.

Lege5 este preferat ca platformă de studiu în special pentru conținutul foarte generos, compus din sute de cărți de doctrină din toate domeniile dreptului, reviste renumite, teze de doctorat, dar și funcționalități numeroase, cum ar fi adnotări personale, dicționare sau traduceri în alte limbi.

Lege5 este singurul serviciu de informare juridică din România, care publică integral cărțile editurilor de drept în module tematice realizate de acestea.

La acest moment au realizat module de cărți și reviste de drept editurile:

  • C.H. BECK;
  • EDITORIALE BENȚA;
  • HAMANGIU;
  • ROSETTI INTERNAȚIONAL;
  • UNIUNEA JURIȘTILOR DIN ROMÂNIA;
  • UNIVERSUL JURIDIC.

Acordul de colaborare Indaco – ASE a fost facilitat de implicarea departamentului de Informatică de Gestiune din cadrul ASE, care și administrează conturile Lege5.

Configurează abonament

Distribuie