Nu mai puțin de 6 module noi sunt oferite gratuit clienților platformei Indaco Lege5 Online.

Platforma Indaco Lege5 Online, a cunoscut în ultimii ani o creștere impresionantă de utilizatori și de vizitatori, ajungând la peste 1.7 milioane de vizitatori unici lunar, iar acest lucru se datorează pe de o parte investițiilor tehnologice din ultimii ani și introducerii modulelor premium realizate în parteneriat cu editurile de profil juridic, iar pe de altă parte resurselor oferite gratuit clienților Indaco Lege5.

Cele mai noi 6 module oferite gratuit clienților Indaco sunt:

Întrebări și Răspunsuri

Sub acest modul sunt cele mai relevante spețe explicate de specialiștii autorităților publice din România.

Cuprinde mii de spețe explicate, întrebări ale contribuabililor sau ghiduri complete despre cum trebuie aplicată legislația.

În Lege5.ro clienții platformei pot găsi extrem de ușor răspunsuri la întrebările pe care le au sau care pot apărea, introducând câteva cuvinte cheie în motorul de căutare, iar aplicația oferă sugestii la spețe similare în modulul Întrebări și Răspunsuri.

Dintre autoritățile române ale căror spețe și răspunsuri le veți regăsi în platforma Lege5, menționăm:

Autoritatea Națională Pentru Achiziții Publice – ANAP (cu peste 1000 răspunsuri),

Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici – ANFP (peste 600 răspunsuri),

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală – ANAF (peste 400 spețe),

Agenţia Naţională de Integritate – ANI,

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă – ANOFM

etc.

Colecția impresionantă de spețe este actualizată permanent și sunt relaționate de specialiștii Indaco în platforma Lege5 Online.

Biblioteca de spețe ANAP în Lege5.ro

Dicționare și traduceri

Pe lângă dicționarele standard (român, latin, juridic) care erau disponibile în softurile Indaco, de acum aveți posibilitatea de a căuta orice cuvânt din baza de date și de a-i afla sensul pe cea mai cunoscută colecție de dicționare online din România – dexonline – cu zeci de dicționare disponibile și peste 994.000 de definiții.

Serviciul de traduceri personalizate, pe care Indaco îl pune la dispoziția clienților săi de mai bine de 10 ani și prin intermediul căruia se pot traduce orice acte din baza de date la cele mai înalte standarde de profesioniști cu pregătire juridică, este acum completat de platforma Indaco Lege5 Online care oferă acces la o nouă funcționalitate, dezvoltată și actualizată de gigantul Google – traduceri automate din baza Indaco. Algoritmii avansați de deep learning – Google Neural Machine Translation – sunt permanent actualizați și astfel traducerile rapide ale cuvintelor, frazelor sau chiar documentelor din baza Indaco Lege5, sunt mai facile ca niciodată.

Teze de doctorat

Zeci de lucrări, indexate și interconectate cu modulul de Legislație, fac din această resursă un instrument de informare util și eficient, atât pentru profesioniștii în căutare de conținut de înaltă calitate, cât și de studenții sau magistrații care vor să fie eficienți atunci când se pregătesc pentru examene.

Lucrările doctoranzilor aduc un volum mult mai mare de informații la nivel de articol, iar abordările acestora vă oferă șansa de a înțelege sau de a interpreta textul de lege dintr-o perspectivă nouă.

Teze de doctorat Indaco Lege5

Buletin de informare legislativă

Realizat de Consiliul Legislativ al României, din paginile acestuia se informează toți miniștrii, secretarii de stat, primul ministru precum și președintele României, poate fi citit acum de toți abonații platformei Indaco Lege5 Online.

Toate articolele noi ale secțiunilor Studii, Opinii, Informări, precum și arhiva ultimilor ani vor fi oferite cu titlu gratuit abonaților platformei Indaco Lege5 Online care au acces la modulul Legislație.

Revista Audit Financiar

Realizată de Camera Auditorilor Financiari, are o istorie îndelungată și este foarte apreciată de contabili, de auditorii financiari, precum și de mediul academic în general. Toate numerele noi ale revistei precum și o mare parte din arhiva ultimilor 10 ani pot fi citite de către abonații platformei Indaco cu acces la modulul Legislație. Articolele sale sunt indexate și apar în rezultatele căutărilor iar autorii preferați pot fi selectați ptin aplicarea filtrelor avansate disponibie.

Mărci OSIM

Cu ajutorul acestui modul puteți verifica disponibilitatea mărcilor și a desenelor emise de Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci.

Puteți găsi toate mărcile și desenele oricărei firme din România, căutând după cuvinte cheie. Folosind căutarea inteligentă dezvoltată de Indaco, rezultatele sunt afișate în funcție de relevanță indiferent că încercați să identificați cine deține o marcă sau dacă doriți să aflați toate mărcile deținute de o entitate.

Avantajul pe care vi-l oferă Lege5 este că puteți filtra și după anul depozitului, tipul mărcii, starea mărcii și inclusiv clasa NISA.

Mărci OSIM vine să completeze funcționalitatea Analiză Firme din Lege5.ro, unde puteți vizualiza toate informațiile utile despre o companie din România, de la date financiare, dosarele din instanță, informații despre solvabilitate și până la rapoarte RECOM, care arată în timp real toate informațiile despre firma investigată.

Completează formularul pentru mai multe detalii sau oferte personalizate


    Distribuie